Edit
"Ull per ull" Episode #1.2 (TV Episode 2010) - Plot Summary Poster

(TV Mini-Series)

(2010)

Plot

Showing all 1 items
Jump to:

Summaries

 • It looks like we don't have any Plot Summaries for this title yet.
  Be the first to contribute! Just click the "Edit page" button at the bottom of the page or learn more in the Plot Summary submission guide.


Spoilers

The synopsis below may give away important plot points.

Synopsis

 • L'Enric i el Murciano es refugien a una masia, on amaguen l'Eulàlia. Comencen a negociar un rescat amb els germans Torrents.

  És en aquest moment quan Martínez-Anido és nomenat governador civil de Barcelona. Comença una implacable repressió. Il·legalitza el sindicat de la CNT i dóna carta lliure a la policia i al Sindicat Lliure per assassinar impunement anarquistes i militants de la CNT.

  L'Enric convoca una assemblea a la masia, on s'entrevista amb els anarquistes més radicals que encara no han estat detinguts per la policia. Allà decideixen respondre a la repressió amb una vaga general revolucionària. Amb els diners del rescat de l'Eulàlia pretenen comprar armes per repartir-les entre els obrers i prendre els carrers de Barcelona.

  El rescat de l'Eulàlia s'allarga més del previst. L'Enric s'encarrega de dur-li el menjar i poc a poc va entaulant relació amb ella. Sense adonar-se'n, i malgrat les diferents classes socials, comencen a sentir-se atrets l'un per l'altre. La situació és perversa perquè l'Enric és conscient que va ser ell qui va assassinar el pare de l'Eulàlia. Al final, s'omple de coratge i l'hi confessa.

  El segrest segueix el seu curs i arriba l'hora d'intercanviar l'Eulàlia pels diners. Tot surt malament. La policia ha estat alertada per un traïdor, i l'Enric se salva gràcies al Murciano, que sacrifica la seva vida perquè l'Enric pugui fugir.

  Però no tot està perdut. Encara tenen l'Eulàlia i el pla per fer la revolució social ha de continuar endavant, tot i que l'Enric és conscient que hi ha un confident de la policia entre ells.

  El segon intent d'intercanviar l'Eulàlia acaba amb èxit i l'Enric inverteix els diners en comprar una gran quantitat d'armes que emmagatzema a un indret secret. L'activitat de l'Enric és frenètica, però segueix sense poder treure's l'Eulàlia del cap. Es veuen d'amagat i acaben fent l'amor. L'Enric sent la temptació de fugar-se amb ella, però té el deure de seguir liderant la revolució. Han mort massa amics lluitant per aquest somni. L'Enric promet a l'Eulàlia que quan tot acabi marxaran junts de Barcelona.

  La revolució comença amb l'assassinat a Madrid del president del govern, Eduardo Dato. La vaga serà massiva i els obrers esperen ansiosos les armes que els han promès. Tot està preparat. L'Enric ha tingut molta cura per mantenir-ho tot en secret. Malgrat tot, l'infiltrat és astut i a l'últim moment aconsegueix alertar la policia i revelar el lloc on s'emmagatzemen les armes. La policia i l'exèrcit els envolten. L'Enric se sacrifica perquè tots els seus companys puguin fugir.

See also

Taglines | Synopsis | Plot Keywords | Parents Guide

Contribute to This Page


Recently Viewed